Gastenboek

Als u een bericht wilt achterlaten, klik dan hier om het gastenboek te tekenen.

 

Huidige berichten:
Jolanda Helmonds-Somford 22-09-2021 22:39
Dank je wel allemaal voor de uitnodiging om jullie 50 jarig bestaan mee te vieren. Joke heeft genoten van alle muziek en jullie lieve gesprekken en knuffels. Ze heeft tot vanavond aan toe verteld hoe fijn het was om jullie te zien en dat ze mee gespeeld heeft. Dat is dus wat muziek luisteren en spelen met de hersenen doet ❤. We wensen jullie weer veel gezellig en muzikaal samenzijn en hopelijk tot een volgende keer.
Liefs
Jolanda
Hanneke Janissen 's reactie:

Wat lief dat je dit schrijft en wat heerlijk dat het haar toch eventjes bijgebleven is! Ik zit alweer met tranen in mijn ogen... Net als gisteren trouwens toen ze op mijn accordeon nog even mee kon doen! Dat was geweldig! 💕💕
John Kristelijn 22-09-2021 22:19
Het was weer heel gezellig om aanwezig te mogen zijn tijdens jullie 50 jarig bestaan, nogmaals gefeliciteerd voor bestuur en alle leden.
Arie Janissen 's reactie:

Ook wij vonden het een zeer geslaagde dag.
Jolanda Helmonds-Somford 14-10-2019 01:02
Lieve familie van LMJ. Wat een fantastische ochtend hebben jullie Joke bezorgd op haar 75e verjaardag. Hopelijk volgen er nog vele. Ze heeft genoten en de hele dag een big smile op haar gezicht gehad en die zien wij zo graag ❤. Dank jullie wel daarvoor. Een dag met een gouden randje.
Accordeonclub Dutmala 05-10-2017 22:30
Op zaterdag 30-09-2017 vertrokken we dan eindelijk met heel de groep op uitstap.
Onze bestemming was Tilburg. We waren allemaal heel enthousiast en benieuwd.

Onze uitstap begon met een rondleiding in de trappistenbrouwerij van La Trappe.
Met een soms iets te enthousiaste gids. Zo werd ons duidelijk dat deze monniken nog steeds erg betrokken zijn bij het proces van hun bier.

Op het einde kregen we dan een trappist naar eigen keuze aangeboden.

In de namiddag werden we ontvangen door Les Musiciens joyeux (LMJ) in hun eigen repetitielokaal. Zij hadden dan een rondleiding geregeld doorheen de spoorzone van Tilburg. Deze werd wel op een heel ludieke wijze gebracht. Peer de Graaf en zijn accordeonist Michaël Breukers hadden een eigen visie van gidsen.

's Avonds werden we uitgenodigd op de BBQ om de verbroedering compleet te maken. Uiteraard hoorden daar de nodige drankjes bij. Zo goed en behulpzaam als wij Belgen zijn hielpen we met het bakken van het vlees en het opruimen achteraf.
Op het hotel werd er nog nagepraat over de gezellige dag.

Na een uitgebreid ontbijt gingen we naar zaal “De Boemel” waar ons gezamenlijk optreden plaats vond. LMJ beet de spits af en zetten een feilloos optreden neer. Daarna was het onze beurt. Ook wij maakten er een schitterend optreden van. Als afsluiter speelde we nog 2 liedjes samen. Wat was het leuk om met zo’n bende op het podium te zitten.

Wij vonden het alvast een schitterend weekend en willen langs deze weg LMJ nog bedanken voor de uitnodiging en tot in mei!
Jacquo Custers 04-10-2017 01:34
Zaterdag en zondag verbroedering gehad met accordeonclub "LMJ" uit en in Tilburg.
Prachtig weekend afgesloten met een concert door ons en door hen, met als "CODA" twee nummers gezamelijk!! Heerlijk om te dirigeren! Dikke proficiat aan al mijn muzikanten en een gemeende dank u wel aan de mensen van "Les Musiciens Joyeux" en collega "Tom".
Accordeonclub Dutmala 04-10-2017 01:31
We willen ook langs deze weg de Accordeonclub LMJ bedanken voor het mega-geweldig-fantastische weekend. We hebben er geweldig van genoten, en de verbroedering is meer dan geslaagd. De basis voor een verdere samenwerking is goed gelegd. Het was een weekend waar nog lang over gepraat gaat worden.
Aloijs Klijberg 's reactie:

We kunnen samen terugkijken op een weekend waarin accordeon, verbroedering en gezelligheid goed in balans waren. Ik ben er trots op wat we met LMJ hebben neergezet: We'll meet again op 5 mei 2018 in Overpelt !!
Natascha van Renswouw 25-04-2016 15:02
Namens de Buntstekers wil ik jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage aan onze muziekmiddag op 24 april bij het Regionaal Archief Tilburg. Mede dankzij jullie is het een afwisselende, sfeervolle en succesvolle middag geworden! Enorm bedankt 🤗
Arie Janissen 's reactie:

Ook wij hebben genoten van een fijne muzikale middag.
Snarf 28-02-2015 12:31
Via het T Nieuwsblad wat vandaag in mijn brievenbus viel,werd ik geattendeerd op uw vereniging.Nu ben ik een liefhebber van accordeonmuziek en heb eens ooit enkele lessen gevolgd niet zo zeer van een docent maar ook van een liefhebber.Nu zoek ik eigenlijk een docent voor accordeonles aan een 65plusser die wel enthousiast is, een accordeon heeft maar verder zo maar wat tokkeld! Wie kan mij aan zo een docent helpen?
Graag uw reactie Bijvoorbaat dank


Arie 's reactie:

Iedere dinsdagavond heeft onze vereniging haar repetitieavond in MFA Het Spoor (zoals u kunt zien bij Repetities).
Dit gebeurt onder leiding van onze enthousiaste dirigent Tom van Aarle, die tevens accordeondocent is.
Misschien kunt u daar een keer langs komen, zien en horen wat wij zoal doen, en contact leggen met Tom.
Verder organiseren wij op dinsdag 7 april 2015 een openbare repetitie (zie bij Optredens). Ook daar bent u van harte welkom. Ook geven wij op zondag 01 maart van 15:00 - 16:45 uur een optreden in Servicecentrum Het Laar,
Generaal Winkelmanstraat 175, 5025 XG Tilburg.
Nelleke Koopmans 11-04-2011 08:33
Hoi Arie,

Daar je tot op heden weinig respons hebt gekregen voor het gastenboek, wil ik je toch een groot compliment geven zoals jij de website up to date bijhoudt . Ik heb van een andere vereniging gehoord dat ze graag zo iemand als jij wel willen hebben om hun website bij te houden, die van ons is om je vingers erbij af te likken, dat is de reactie die ik heb mogen ontvangen voor onze website, dus Arie mijn complimenten en dat je dit nog lang voor ons wilt blijven doen.
Groetjes Nellleke
Ad Spijkers 22-02-2011 22:05
Goed gedaan Arie. Groet vanuit de vergadering.
Aloijs 21-02-2011 21:54
Hallo accordeonliefhebbers,
Als voorzitter nodig ik iedereen van harte uit om een bericht in ons gastenboek achter te laten.
Wij zijn erg benieuwd naar wat u van onze vereniging en website vind. Natuurlijk treffen we u ook graag in het echt per facemail ☺
Ingrid Blom 21-02-2011 19:28
Beste Musiciens Joyeux, mijn moeder en ik hebben genoten van uw optreden in servicecentrum 't Laar.
Wij hopen dat wij u snel weer eens kunnen horen.
Arie 's reactie:

Ook wij hebben altijd een goed gevoel bij een optreden in 't Laar. Het publiek is altijd zeer enthousiast en dat stimuleert ons ernorm.